Les aules de teatre, circ i música de l’Alzinar van acomiadar, el cap de setmana passat, el curs amb una mostra de la feina feta.

Dissabte, la plaça de l’Estació és va convertir en un improvisat circ, amb un trapezi i una caravana que portava als “artistes”. Amb aquest escenari els alumnes de les Aules de teatre i circ de l’Alzinar van presentar l’espectacle ‘Tot és possible …’, el qual han treballat durant tot el curs.

Diumenge va ser el torn dels alumnes de l’aula de música. Ni la pluja va poder arronsar la pedrera musical de Masquefa. Fins a 46 alumnes de diverses edats van mostrar les seves habilitats musicals davant de pares, mares, familiars i veïns que van voler compartir el final de curs amb ells. Els professors de música i cant de l’Alzinar també van fer gaudir el públic acompanyant els alumnes amb algunes intervencions.

L’Alzinar agreix a tots els mestres, monitors, alumnes, amics, veïns, i col·laboradors el seu suport dia a dia, i la feina de dinamització cultural realitzada durant tot l’any.