El primer cap de setmana de juny (dies 5, 6 i 7) serà un cap de setmana ple d’activitats a Masquefa: el Dia Mundial del Medi Ambient, la Fira de la Infància i la Joventut i la Festa de l’Esport. (consulteu el tríptic informatiu)
Per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient s’ha organitzat, per al divendres dia 5, una excursió per Masquefa i el seu entorn que permetrà conèixer la fauna i flora del nostre municipi, així com una exposició i una xerrada.
D’altra banda, el dissabte 6 de juny se celebrarà la sisena Fira de la Infància i la Joventut, que permetrà als infants gaudir de tot un dia d’activitats i tallers relacionats amb l’educació i el lleure i, al mateix temps, els donarà a conèixer les institucions i entitats que organitzen aquestes activitats a Masquefa. En la iniciativa s’hi han implicat nombroses associacions i també empreses i comerços de Masquefa.
Un any més la fira vol difondre els Drets de l’Infant i, aquest any, en concret el Dret a la Salut. Per això les activitats organitzades giraran al voltant d’aquest dret.
Finalment, el diumenge 7 de juny, amb motiu del Dia de l’Esport, es disputarà la segona Cursa Popular. Es tracta d’una cursa familiar oberta a la participació de grans i petits.