La multinacional ubicada al polígon de Can Bonastre es convertirà en patrocinadora del FC Masquefa i el CP Masquefa.

La promoció de l’activitat esportiva i industrial del municipi, dos dels pilars bàsics del creixement local i eixos prioritaris de l’acció de govern, ocupen un espai central entre les prioritats de l’Ajuntament de Masquefa. Per tot plegat, el consistori masquefí treballa per cercar i implementar noves eines i fórmules que permetin reforçar i donar un impuls a l’activitat esportiva i productiva del municipi.

En aquesta línia, el consistori masquefí i la multinacional Carreras Grupo Logístico –ubicada al polígon de Can Bonastre- han arribat a un acord per al patrocini de diverses entitats esportives de la vila. L’entesa es va produir aquest mes de desembre en el marc d’una reunió de treball i seguiment entre el regidor d’Esports i Urbanisme, Enrique Gómez, i el gerent de Carreras Grupo Logístico, Fernando Carreras.

Mitjançant aquest acord, Carreras Grupo Logístico invertirà l’any 2019 una partida de 10.000€ per a patrocinar el Futbol Club Masquefa i el Club Patí Masquefa; dos dels clubs esportius amb més massa social del municipi. Així mateix, al llarg dels propers anys el patrocini també es podria fer extensiu a d’altres entitats esportives masquefines. Cal recordar, a més, que prèviament, l’any 2008, Carreras Grupo Logístico ja es va convertir en patrocinador de l’associació Masquefa Trail.

El consistori, posa en valor l’acord assolit amb la multinacional ubicada a Masquefa, així com la tasca educativa i formativa ingent que el teixit esportiu masquefí duu a terme a diàriament en la promoció i difusió dels valors inherents al món de l’esport.