Amb motiu del Dia Internacional de la Infància, el 20 de novembre vinent, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Masquefa ha organitzat una jornada festiva i sensibilitzadora. Així, s’han programat una xocolatada i un contacontes, els qual tindran lloc, al poliesportiu, a partir de 2/4 de 6 de la tarda.

 Les activitats estan obertes a la participació de tots els nens i nenes del municipi i a les seves famílies. El contacontes, que anirà a càrrec de l’actor Òscar Galindo, donarà a conèixer, de manera lúdica i participativa, quins són els drets i els deures dels infants.

El 20 de novembre es commemora la data en què l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració del Nen, l’any 1959, i la Convenció sobre els Drets del Nen, el 1989. El preàmbul de la Convenció reafirma la necessitat de proporcionar als nens i nenes una cura i assistència especial d’acord amb la seva vulnerabilitat, i subratlla la responsabilitat primordial de la família en la protecció i l’assistència als infants, la importància del respecte dels valors culturals dels nens i nenes, i el paper clau de la cooperació internacional perquè els seus drets siguin una realitat.