L’Oficina de Transició Energètica de Masquefa (OTEM) ha realitzat un total de quatre sessions informatives al barri Nord, Font de la Malesa, nucli antic de Masquefa i nucli antic de La Beguda.

Durant les darreres setmanes s’han realitzat trobades obertes amb els veïns per tal d’apropar les ajudes en rehabilitació energètica tant de la línia 1 de rehabilitació energètica a nivell de barris provinents del fons Next Generation, com de la resta d’ajudes i bonificacions impulsades per l’Ajuntament de Masquefa, la Generalitat de Catalunya o l’Estat espanyol.

En aquestes trobades -a les que han assistit 80 persones, aproximadament- s’ha explicat què és la rehabilitació energètica i com obtenir els juts existents. Els participants també han pogut resoldre els seus dubtes adreçant-se als tècnics de l’OTEM i de Serveis Territorials.

L’Ajuntament de Masquefa us convida a contactar amb l’OTEM i a demanar cita per tal de resoldre els vostres dubtes. L’oficina acompanya, orienta i assessora a totes les persones i empreses que vulguin desenvolupar projectes de transició energètica a les seves llars o instal·lacions. Podeu demanar cita entrant al web de l’OTEM (www.masquefa.cat/otem) i omplint el formulari de contacte.

La presentació exposada a les sessions informatives també la podeu trobar en format PDF al web de l’OTEM.