Els ajuntaments de Piera, Hostalets, Masquefa i Vallbona han organitzat un cicle de seminaris adreçats a persones emprenedores, càrrecs directius i comandaments intermedis d’empreses, i persones que vulguin millorar les seves competències professionals. Amb el títol “Les idees de negoci mouen el món”, la iniciativa consta de quatre seminaris que pretenen donar resposta a les principals preocupacions dels emprenedors i les empreses en aquests temps de crisi. Els seminaris compten amb el finançament de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu

Què tinc, què dec, què guanyo
El primer seminari es farà l’1 de juny a Piera i tractarà de l’àrea econòmica-financera de l’empresa. Anirà a càrrec de Joan Segarra, assessor comptable i fiscal, i expert en tributació.

Eines per afrontar un projecte emprenedor
El segon seminari tindrà lloc el 3 de juny als Hostalets, a l’Auditori de Cal Figueres (plaça de Cal Figueres, 1) i anirà a càrrec de David López, formador en habilitats directives i expert en ‘coaching’. López tractarà aspectes com ara el lideratge, el treball en equip i les habilitats directives.

Ajudes per a l’emprenedoria i nous negocis
La tercera sessió està programada per al 10 de juny al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa (avinguda Catalunya, 60). Viviana Pérez, experta en emprenedoria i assessora en l’elaboració de plans d’empresa, explicarà als assistents quines són les principals línies d’ajut que existeixen per a la creació de nous negocis.

Aprendre a diferenciar el negoci en temps de crisi
El quart seminari es farà el 17 de juny al Centre de Serveis La Bòvila de Piera (Crta. d’Igualada, 2) i girarà entorn a l’àrea comercial, de gestió i màrqueting de l’empresa. Aquesta sessió l’impartirà Oriol Cesena, director de consultoria en màrqueting de Focalizza i professor col•laborador en diferents universitats catalanes i europees en estratègia de màrqueting en petits negocis. L’objectiu és aprendre a diferenciar el negoci en èpoques de crisi.
Totes les sessions es faran en dimecres, de 4 a 7 de la tarda. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer prèviament trucant al 93 776 00 76 o escrivint a cuartiellaba@ajpiera.cat.