L’Ajuntament de Masquefa fa una crida a totes aquelles entitats i també les persones a títol individual que vulguin col·laborar en la quarta edició del Cap de Setmana Solidari, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de desembre. Com és habitual, el Cap de Setmana Solidari inclourà la Marató de Donació de Sang, que es farà el dissabte 17, i la Marató de TV3, aquest any dedicada als transplantaments d’òrgans i teixits.

Les entitats i els vilatans que vulguin col·laborar en aquesta causa solidària han d’omplir la fitxa adjunta, indicant-hi les accions que podrien dur a terme o bé detallant si l’associació pot aportar voluntaris. La fitxa s’ha de lliurar, abans del dia 7 de novembre, a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (Torre del Lleons), al carrer Crehueta, 33.

L’Ajuntament anima les entitats i els vilatans a col·laborar i participar de tots els actes del Cap de Setmana Solidari, i també a donar sang i a fer aportacions econòmiques per a les persones que més ho necessiten. En les edicions anteriors, els masquefis i masquefines s’han implicat activament en la causa i han mostrat una gran generositat.