L’Ajuntament de Masquefa, amb la col·laboració de l’Institut Català de la Salut i de les AMPA dels centres educatius, ha organitzat per al dimecres 22 de maig una nova xerrada gratuïta per a pares i mares. Amb el títol ‘Com ho faig per a que el meu fill/a faci les coses tot sol i sigui responsable?’, la sessió es farà a l’escola Font del Roure a partir de les 5 de la tarda.

L’objectiu de la xerrada és orientar les famílies respecte les responsabilitats i petites tasques que poden dur a terme els fills i filles a cada edat. Permetrà conèixer les característiques singulars de cada franja d’edat, i veure com l’autonomia i la responsabilitat ajuden els fills i filles a créixer i fer-se grans.

Inscripcions i servei de monitoratge
Les persones interessades es poden apuntar a la xerrada enviant un correu electrònic a espaifamilia@masquefa.net. Cal indicar-hi el nombre de persones que hi assistiran, si necessitaran del servei de monitoratge gratuït que oferiran les AMPA, i per a quants infants. També us hi podeu inscriure trucant al 93 772 50 30.