Masquefa acull des del 9 de gener un Curs de monitor de futbol base organitzat per l’Escola d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol. La superació del curs dóna dret a l’obtenció del títol oficial expedit per la Real Federació Espanyola de Futbol, que des d’aquesta temporada 2011-2012 es obligatori com a mínim per a les categories de Preferent Juvenil, Honor Cadet, i Preferent Femení. Aquesta titulació té validesa per a tot el territori espanyol.

En les sessions hi participen 21 persones de Masquefa, Piera, Abrera, Gelida, Sant Esteve Sesrovires, Sant Llorenç d’Hortons, Martorell, Viladecans, Castellbisbal i la Pobla de Claramunt. Les classes es fan els dilluns i divendres, de 2/4 de 8 de la tarda a les 10 del vespre, a la Sala Petita del Recinte Rogelio Rojo i s’allargaran fins al 2 d’abril.

En total, el curs consta de 65 hores, en què es tracten temes com la tècnica, la tàctica, l’entrenament de porters, la metodologia o la preparació física. Els alumnes també reben coneixements sobre l’entrenament esportiu, les bases biològiques i la seguretat esportiva, la psicologia en l’esport, la direcció d’equips, el desenvolupament professional i la reglamentació esportiva, i les regles de joc.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (www.fcf.cat), a l’apartat ‘Entrenadors’.