Masquefa donarà aquest dijous, 15 de maig, el tret de sortida a la Festa Major Petita o Festa de Sant Isidre, patró de la vila. (Consulteu el programa)

Una de les grans novetats d’aquest any és que la celebració torna a organitzar-la una Comissió de Festes integrada per voluntaris i voluntàries de diverses entitats de Masquefa, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La iniciativa de recuperar aquesta comissió –des del 1976 i fins al 2001 la festa la va organitzar una comissió independent de joves- va sorgir de les regidories de Cultura i Participació Ciutadana, que van animar les entitats a formar-ne part.

Quatre dies de festa

Des d’aquest dijous i fins diumenge, 18 de maig, Masquefa viurà quatre intensos dies de festa, amb activitats per a tots els gustos i totes les edats. Així, no hi faltaran actes tradicionals com la missa en honor de Sant Isidre, el Sopar de Faves i el Lliurament de les Faves d’Argent, la cercavila popular, el ball de la garlanda, les sardanes, les havaneres, el correfoc o l’exposició d’artistes locals.

 

Els infants podran gaudir d’actes com ara un taller de música dibuixada, una cercavila amb espectacle, una trobada d’esplais, un espectacle de cançons i danses o una xocolatada.

Per al públic jove s’han preparat dos concerts i una trobada de percussionistes i malabars.

A més, les activitats esportives també seran protagonistes de la Festa de Sant Isidre amb la Duatló Vila de Masquefa i la Competició de Tir al Plat.