Els veïns podran vacunar-se a partir del 19 d’octubre al Casal dels Avis i sempre sota cita prèvia.

Aquesta tardor el CAP de Masquefa activa la nova campanya de vacunació de la grip entre els veïns del municipi. La vacunació està especialment recomanada per a les persones majors de 60 anys, per a les dones embarassades, per als pacients de totes les edats amb patologies cròniques (diabetis, hipertensió, obesitat mòrbida, malaltia renal crònica, càncer, malalties hematològiques, malalties hepàtiques cròniques, etc.), i per als professionals sanitaris (sociosanitaris, professors, cossos de seguretat, bombers i treballadors de granges de porcs i aus).

Els veïns de Masquefa podran vacunar-se a partir del 19 d’octubre al Casal dels Avis, ubicat al carrer de les Escoles número 6. Per a vacunar-se cal demanar cita prèvia a través d’aquest enllaç o trucant al telèfon 93 326 89 01.

Finalment, es recorda a les persones que vagin a vacunar-se que cal respectar la distància de seguretat, portar mascareta i complir amb totes les mesures de seguretat per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. A més, es demana puntualitat en la cita programada.