L’equipament obrirà portes del 27 de juny al 30 d’agost amb una normativa d’ús específica per a prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19.

El 27 de juny començarà la temporada d’estiu a la piscina de l’Alzinar. Enguany l’equipament obrirà les seves portes fins al 30 d’agost i ho farà amb diferents mesures de seguretat i d’higiene per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

La piscina tindrà una capacitat de 105 persones per torn, que podrà variar segons determinin les autoritats sanitàries competents. En tot moment caldrà mantenir les distàncies de seguretat i no es podran fer servir ni els vestidors col·lectius ni les dutxes, però si els lavabos. Finalment, no es podrà deixar material per a la pràctica de natació.

Aquestes normatives se sumen al reglament vigent de la piscina d’estiu i podran ser modificades segons determinin les autoritats sanitàries. A més, arreu de l’equipament s’habilitaran cartells amb informació sobre les mesures preventives del Covid-19 i sobre les actuacions de neteja i desinfecció que es faran diàriament a la instal·lació.

Compra d’entrades

La piscina de l’Alzinar obrirà de dilluns a diumenge en torn d’11 h a 19.45 h (de 15 h a 15-45 h la piscina tancarà per tasques de neteja i desinfecció). Els abonaments es poden adquirir des del 23 de juny a través d’aquest enllaç, a la recepció del Complex Esportiu Municipal (CEM) de Masquefa, o a la recepció de l’Alzinar. També pots comprar les entrades puntuals i el pac de 10 banys a la recepció de l’Alzinar; no es faran devolucions a causa de condicions meteorològiques desfavorables; i per accedir al recinte s’haurà d’ensenyar el DNI.

Per a més informació sobre els preus i els abonaments podeu trucar al telèfon 93 135 14 09 o personar-vos a la recepció del CEM Masquefa.