Les obres tindran una durada aproximada d’entre dues i tres setmanes.

L’Ajuntament de Masquefa informa els veïns que dilluns 12 de juny es va donar el tret de sortida a les obres d’arranjament del camí paral·lel a la variant de la B-224. L’actuació és previst que tingui una durada d’entre dues i tres setmanes.

Els treballs tenen com a objectiu restaurar, millorar la seguretat i recuperar l’aspecte original d’aquesta via, que va quedar malmesa a principis d’aquest 2017 com a conseqüència d’una esllavissada provocada per un episodi excepcional de pluges.

Un cop detectada la incidència, l’Ajuntament es va posar ràpidament en contacte amb la Generalitat de Catalunya amb qui ha estat mantenint converses al llarg de les darreres setmanes per coordinar els treballs. Després de les negociacions mantingudes, el consistori ha acordat amb la Generalitat que sigui l’ens governamental qui assumeixi íntegrament el cost de l’actuació.

L’Ajuntament de Masquefa, finalment, demana disculpes als veïnes per les molèsties que pugui generar aquesta actuació, necessària per garantir la seguretat i un estat òptim de la via.