Del 20 al 28 de juny, ambdós inclosos, es podran fer les inscripcions per participar al ‘Juliol Actiu, Viu l’Estiu’, el programa d’activitats formatives, d’oci i de lleure que organitza l’Ajuntament per als adolescents i joves de Masquefa i La Beguda entre 12 i 17 anys.

Les inscripcions s’han de fer a l’Ajuntament (C/ Major, 93), de dilluns a divendres, de 10h a 13h. Per formalitzar la inscripció cal portar la documentació següent:

. Butlleta de sol•licitud omplerta signada per pare/mare o tutor.
. Fotocòpia de la targeta sanitària
. Fotocòpia del DNI

Al programa ‘Juliol Actiu, Viu l’Estiu’ s’hi poden apuntar tots els joves i adolescents nascuts entre els anys 1994 i 1998 empadronats a Masquefa i a La Beguda. Les places són limitades.

Un estiu diferent
‘Juliol Actiu Viu l’Estiu’ ofereix als adolescents i joves la possibilitat de gaudir d’un estiu diferent, ple d’activitats que garanteixen la diversió i que a la vegada contribueixen també a educar-los en valors. Així, el programa vol oferir-los una alternativa d’oci i de lleure per al període de les vacances de l’estiu, i fomentar els valors positius de l’activitat física i el treball en equip, a més d’afavorir la creativitat, el respecte i la convivències des d’un vessant lúdic i educatiu.

La participació en aquestes activitats també ajudarà els joves i adolescents a conèixer l’entorn natural i l’entorn històric de Masquefa. I és que entre les activitats programades destaquen les excursions i sortides pel municipi i pels camins rurals. També es faran moltes altres activitats, en espais com ara el Recinte Rogelio Rojo, els diversos equipaments municipals i els espais públics de Masquefa.

Les activitats s’han dissenyat de manera que els participants puguin fer-les en equips i grups, fet que fomentarà el treball conjunt. Els equips seran mixtes i estaran integrats també per joves i adolescents de diferents edats.

Per a més informació podeu trucar a l’Àrea de Serveis Personals (93 772 78 36) o al Casal de Joves (93 772 85 21). També podeu consultar www.rojopuntjove.com