Vint persones, entre comerciants, empresaris i emprenedors, van assistir a la xerrada ‘Clients diferents, estratègies de venda diferents’, que els dinamitzadors i ‘coachs’ Toni Albiol i Marta Vizcaíno van oferir al Centre Tecnològic Comunitari.

La sessió s’emmarca en el cicle d’accions formatives gratuïtes que l’Ajuntament organitza al llarg de tot l’any per proporcionar als comerciants, empresaris i emprenedors recursos per ajudar-los a formar-se i reciclar-se.

La xerrada va tenir un caràcter molt dinàmic i pràctic i va posar l’accent en la necessitat d’adaptar les estratègies de venda a les particularitats dels diferents perfils de clients, oferint-los una atenció personalitzada i a mida de les seves necessitats.

Albiol i Vizcaíno, del Grup Formaexpert.com, amb seu al viver d’empreses del CTC, van ajudar els assistents a identificar el seu estil natural de venda, reconèixer els diferents tipus de clients, i valorar què necessita cada perfil de client per a generar confiança.

Per a aquest mes de febrer l’Ajuntament preveu programar una nova acció formativa: ‘Eines i estratègies en gestió col·laborativa’, que anirà a càrrec de Pere Losantos, consultor d’economia i empresa de la Universitat Oberta de Catalunya. L’Ajuntament informarà properament de la data i del període d’inscripcions.