Les dones no ens aturem: envia la teva fotografia reivindicant aquest dia, i participa en l’edició d’un vídeo i una exposició.  Les fotografies s’han d’enviar per WhatsApp al telèfon 678 000 232 abans del 3 de març.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Masquefa impulsa una original iniciativa per commemorar el Dia Internacional de les Dones d’aquest 2021. Es tracta de l’edició d’un vídeo i una exposició amb motiu del 8M que s’elaborarà a partir de les fotografies que les dones de Masquefa facin arribar al consistori.

El projecte porta per lema #lesdonesnoensaturemmsqf i totes aquelles dones que hi vulguin participar només han d’entregar les seves imatges a l’Ajuntament. Les fotos han de ser verticals i en elles hi ha d’aparèixer una dona mostrant un full amb alguna frase o paraula reivindicativa amb motiu del 8M. Les instantànies s’han d’enviar abans del 3 de març a través de WhatsApp al telèfon 678 000 232, indicant el nom i cognom de la participant.

L’enviament de les fotografies dona consentiment a la Regidoria d’Igualtat a ser propietària, a publicar-les i utilitzar-les a les seves xarxes socials, mitjans de comunicació i qualsevol altra plataforma que es consideri amb finalitat de fer difusió del Dia Internacional de les Dones. En el cas que apareguin menors a les fotografies caldrà enviar per correu electrònic el consentiment dels pares, mares, tutors o representats legals, a l’adreça igualtat@masquefa.net.

Al llarg de la setmana vinent, l’Ajuntament donarà a conèixer el programa complet d’activitats del Dia Internacional de les Dones a Masquefa.

La Regidoria d’Igualtat s’estrenarà al web i a Instagram

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Dones pròximament la Regidoria d’Igualtat tindrà un espai propi al web www.masquefa.cat i obrirà un perfil a la xarxa social Instagram, amb el nom d’usuari @ajuntamentdemasquefaigualtat.