"Et porto!" és un nou servei de l’Ajuntament de Masquefa perquè les persones comparteixin cotxe per anar a treballar o a estudiar. Així, els qui cada dia van a la feina o al centre d’estudi en cotxe i volen portar algú per compartir despeses, i també els qui no tenen cotxe i esperen que algú els porti, poden posar un anunci a l’Àrea de Serveis Personals.

D’aquesta manera entraran a formar part d’una borsa amb totes les ofertes i les demandes, on podran buscar les propostes que millor encaixen amb les seves necessitats. Els anuncis es poden posar personalment a l’Àrea de Serveis Personals (al carrer Crehueta, núm. 33), per telèfon (92 772 78 36) o bé mitjançant el correu electrònic (donatunaoportunitat@masquefa.net).

Aquest nou servei és una iniciativa del programa de l’Ajuntament “Donat una oportunitat”, el qual duu a terme diverses actuacions per afavorir l’accés de les dones al mon del treball. Moltes dones no tenen carnet de conduir o no disposen de vehicle propi, la qual cosa els representa una important dificultat a l’hora d’anar a la feina. De tota manera, el servei “Et porto!” no s’adreça només al col·lectiu de dones, sinó que en pot fer ús tothom qui vulgui compartir vehicle per anar a treballar o estudiar.