L’Ajuntament ha habilitat al carrer principal de Masquefa una zona blava gratuïta per facilitar la realització de gestions i compres.
 
Així, a partir d’aquest octubre les persones que es desplacin al centre podran estacionar els vehicles gratuïtament, durant un màxim d’una hora, en els aparcaments d’aquesta zona blava gratuïta del carrer principal, on es concentra una gran part del comerç.
 
Per aparcar-hi, hauran de recollir, en els comerços, a la Policia Local o a l’Ajuntament, un disc amb un rellotge. Cal indicar-hi l’hora d’arribada i deixar el disc en un lloc ben visible del cotxe. Un cop passada l’hora d’estada permesa com a màxim s’ha de deixar lliure l’aparcament per facilitar, així, l’estacionament d’altres vehicles.
 
Supressió dels aparcaments de damunt la vorera
També amb l’objectiu d’afavorir les compres i potenciar el comerç local, s’han suprimit la quinzena de places d’aparcament que estaven permeses damunt la vorera, mesura amb la qual es facilita el pas dels vianants.
 
A més, el carrer principal ha canviat espectacularment de fesomia aquest estiu, ja que s’ha asfaltat tota la calçada. També s’ha pintat de nou la senyalització viària i s’hi han col·locat jardineres.