El govern municipal, tal com ja va informar a la resta de grups municipals del consistori durant la junta de portaveus celebrada ahir dimarts a la tarda, presentarà demà dijous en la sessió plenària una moció d’urgència que explica els motius i la determinació de l’Ajuntament per posar fi a la relació contractual, de forma immediata i ordenada, amb l’empresa Efial.

A hores d’ara, des d’Alcaldia ja s’ha comunicat als diferents departaments municipals amb els quals l’empresa hi guardava relació professional que, ordenadament i sense que cap tasca quedi desatesa, en el termini més curt de temps es finalitzi la col•laboració amb Efial.

Els motius d’aquesta decisió passen, únicament i exclusiva, pel fet que ja és la segona ocasió que el nom de Masquefa i els veïns pateixen un escarni públic i mediàtic després que el nom del nostre municipi vagi associat al nom d’aquesta empresa quan s’inicia una investigació judicial. En aquest sentit, creiem que en benefici de l’honor de la vila de Masquefa i per salvaguardar el nom de la nostra població cal rescindir qualsevol vincle i lligam amb aquesta societat.

L’equip de govern reconeix la bona tasca professional desenvolupada per la consultora -una valoració compartida també pels mateixos tècnics municipals-, però l’Ajuntament de Masquefa, fent ús del seu deure i responsabilitat per mantenir una bona imatge de la vila i per no posar en risc el bon nom de Masquefa pren aquesta decisió ja irrevocable.