L’Ajuntament ofereix per al segon trimestre del 2017 cursos formatius per a persones adultes al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa. Consulta aquí la guia formativa.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències tan personals com professionals dels masquefins. En aquesta línia, el consistori ofereix per al segon trimestre del 2017 una àmplia oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes, que podeu consultar al següent enllaç.

La Guia Formativa inclou per als mesos d’abril, maig i juny i juliol del 2017 una variada oferta de cursos en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)ocupació i empresa i que es duran a terme al CTC de Masquefa

Podeu aconseguir la vostra guia en format paper a les dependències municipals i de manera online al web del CTC i de l’Ajuntament de Masquefa. Per a més informació sobre les inscripcions us podeu adreçar presencialment al CTC (Av. Catalunya, 60) o bé trucar al telèfon del CTC (93 772 78 28) o de Masquef@ula (93 772 58 23).