L’Ajuntament ofereix per al primer trimestre del 2017 cursos formatius per a persones adultes al Centre Tecnològic Comunitari. Consulta aquí la guia formativa amb l’oferta completa de cursos.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències tan personals com professionals dels masquefins. En aquesta línia, el consistori ofereix per al primer trimestre del 2017 una àmplia oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes.

La Guia Formativa inclou per als mesos de gener, febrer i març del 2017 una variada oferta de cursos en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), ocupació i empresa i que es duran a terme al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa. Entre aquesta oferta formativa, a més, s’hi inclouen dues accions que neixen a partir de propostes fetes pels usuaris:

Dos cursos de Linkedin: un, adreçat a trobar feina els dies 13 i 15 de febrer (de 09:15 h. a 12:15 h.); i l’altre, adreçat a emprenedors i empreses per tal de generar més oportunitats de negoci el dia 6 de març (de 09:30 h. a 13:30 h.) Ambdós cursos no tenen cap cost pels assistents.

Excel avançat: curs de 10 hores adreçat a persones que tinguin un nivell bàsic d’Excel i vulguin aprofundir en el coneixement de fulls de càlcul. Aquesta acció esta prevista pel mes de març i les inscripcions ja estan obertes.

La guia formativa es pot consultar en format paper a les dependències municipals i de manera online al web de l’Ajuntament de Masquefa. Per a més informació sobre les inscripcions us podeu adreçar presencialment al CTC (Av. Catalunya, 60) o a través del telèfon 93 772 78 28.