Després de les projeccions de ‘El nom de la rosa’ i ‘Farenheit 451’, la Biblioteca de Masquefa reprèn aquest mes de juny el cicle de cinefòrums dedicat a pel·lícules basades en obres literàries i en què els llibres i les biblioteques són les protagonistes. La propera sessió tindrà lloc el dijous 18 de juny, a les 6 de la tarda, amb la projecció del film ‘La lladre de llibres’.

La pel·lícula narra la història d’una animada i valenta joveneta, la Liesel, que és capaç de transformar la vida de totes les persones del seu voltant quan l’envien a viure amb una família d’acollida a l’Alemanya de la II Guerra Mundial. Per a la Liesel, el poder de les paraules i de la imaginació esdevindrà una manera d’escapar-se dels tumultuosos esdeveniments que l’envolten a ella i a tota la gent a qui coneix i estima. El debat posterior al passi de la pel·lícula estarà moderat per Joan Millaret.

Amb l’organització d’aquest cinefòrum –que s’allargarà tot l’any- la Biblioteca de Masquefa s’ha adherit a la commemoració del centenari de la creació de Xarxa de Biblioteques Populars de la Mancomunitat de Catalunya i a la declaració del 2015 com l’Any de les Biblioteques.