Després de la projecció, dilluns, de la pel·lícula ‘Ocho apellidos vascos’ i de l’espectacle de màgia de Manel el Mag, dimarts, avui dimecres i fins diumenge continuen les activitats de la Setmana de la Gent Gran de Masquefa.

Per a dimecres hi ha prevista una sessió de classes de ball amb ritmes llatins individuals, en què els participants aprendran a moure l’esquelet a ritme de tango, salsa o cúmbia. Anirà a càrrec del professor i ballarí Fernando Oriuhela i es farà de les 6 a les 8 de la tarda a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo.

Per a dijous s’ha programat la xerrada-taller ‘Història de vida’, a les 6 de la tarda, al Casal d’Avis, amb l’educadora i escriptora de contes Sara Godoy.

L’endemà, divendres, la gent gran de Masquefa podrà gaudir d’un ball popular, amb el Grup Choffers, i un refrigeri amb coca i cava, a la Sala Polivalent, a partir de les 6 de la tarda.

Dissabte serà un dels dies més intensos, amb activitat per partida doble. Al matí es farà una sortida a Vilafranca i a Pacs del Penedès per visitar el Vinseum (el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya) i les bodegues Torres. Les inscripcions ja estan tancades. A la tarda, a les 6, el Grup de Teatre de La Beguda representarà l’obra ‘Políticament incorrecte’ a la Sala Polivalent.

Celebració comarcal del Dia Internacional de la Gent Gran
Un dels plats forts de la Setmana de la Gent Gran de Masquefa arribarà diumenge. I és que aquest any la vila acull la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran de l’Anoia, que ens portarà moltes persones grans vingudes d’arreu de la comarca. La celebració l’organitza el Consell de la Gent Gran de l’Anoia del Consell Comarcal i té lloc cada any en un municipi anoienc.

Les persones grans d’arreu de la comarca que, diumenge, es desplacin fins a Masquefa podran compartir una bona estona gaudint de diverses activitats festives i populars, a més de descobrir i conèixer una mica millor la nostra vila mitjançant algunes visites guiades.

Hi ha previstes una missa a la Parròquia de Sant Pere, una visita a La Fàbrica Rogelio Rojo -avui reconvertida en un complex municipal d’equipaments per a les persones-, i una visita al Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC), un equipament únic a l’estat i un dels pocs que hi ha a Europa. També hi ha programades les actuacions de la Colla de Geganters i Grallers i la Colla de Ball de Bastons de Masquefa, un dinar de germanor amb paella, i un ball popular per tancar la diada.

SETMANA DE LA GENT GRAN DE MASQUEFA

Dimecres, 30
CLASSES DE BALL AMB RITMES LLATINS INDIVIDUALS (tango, salsa, cúmbia…)
A càrrec de Fernando Orihuela
De 18.00 a 20.00 h. Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo

Dijous, 1
TALLER – XERRADA “Història de vida”
Recollirem fets importants al llarg de la nostra vida…
A càrrec de Sara Godoy educadora i escriptora de contes
Després de la xerrada hi haurà un petit refrigeri
18.00 h. Casal d’Avis

Divendres, 2
COCA I BALL
A càrrec del Grup Choffers
18.00 h. Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo

Dissabte, 3
VISITA AL VINSEUM (Museu de les Cultures del Vi de Catalunya) i BODEGAS TORRES a Vilafranca del Penedès
Sortida davant de l’Ajuntament a les 09.00 h.
Inscripcions tancades

TEATRE “POLÍTICAMENT INCORRECTE”
A càrrec del Grup de Teatre de La Beguda
18.00 h. Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo

DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN DE L’ANOIA

Diumenge, 4 – DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN A L’ANOIA
MISSA
10.45 h. Parròquia de Sant Pere

VISITA a La Fàbrica Rogelio Rojo i al CRARC
11.45 h. Punt de trobada al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo

ACTUACIÓ de la Colla de Geganters i Grallers de Masquefa i la Colla de Ball de Bastons de Masquefa
13.30 h. Pati de La Fàbrica Rogelio Rojo

DINAR DE GERMANOR amb PAELLA POPULAR
14.00 h. Pati de La Fàbrica Rogelio Rojo (en cas de pluja es farà al poliesportiu)

PARLAMENTS I BALL POPULAR
Després de dinar al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo