Després de les primeres activitats, que van tenir lloc dilluns i dimarts, Masquefa continua commemorant tota aquesta setmana el Dia Internacional de la Dona amb la resta d’actes previstos en l’agenda.

Cicle d’entrevistes radiofòniques
Fins divendres l’emissora municipal Ràdio Masquefa (al 91.6 del dial) seguirà emetent entrevistes i taules rodones amb dones que destaquen en els àmbits social, polític, comunicatiu, laboral i professional.

Per a dimecres hi ha prevista una tertúlia sobre el paper de la dona al llarg del segle XX, amb la participació de diverses masquefines. Dijous s’emetran dues entrevistes: una a la periodista Gemma Nierga, sobre el protagonisme de les dones en els mitjans de comunicació, i una altra a la perruquera Hortensia Rovira, amb una experiència de 40 anys en el món laboral. Finalment, divendres es farà una tertúlia al voltant del paper de la dona en la política, i també es llegirà el Manifest institucional.

Cinefòrum
També divendres tindrà lloc, a la Biblioteca, un cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula ‘La bicicleta verda’ i un debat posterior que serà moderat per Joan Millaret. ‘La bicicleta verda’ (2012, Haiffa Al-Mansour, Aràbia Saudí) es basa en la vida d’una neboda de la directora. Wadja té deu anys i viu en una societat tan tradicional on coses tan quotidianes com anar en bicicleta li estan totalment prohibides. Malgrat tot, és una nena divertida i emprenedora que voreja sempre el límit entre el que està autoritzat i el que està prohibit.

Curs de defensa personal
La commemoració del Dia de la Dona es tancarà dissabte amb un curs de defensa personal a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, impartit per José Antonio Flores, caporal de la Policia Local de Santa Margarida i els Monjos.

Les inscripcions al curs són gratuïtes i es poden fer fins aquest dimecres, presencialment a l’Ajuntament (C/ Major, 93) o bé de manera on line a www.ctc.masquefa.net/formacio.

Exposició a la Biblioteca
Finalment, la Biblioteca acull durant tot aquest mes de març l’exposició literària ‘Grans autores’.

(Consulteu la programació del Dia de la Dona)