Després d’estrenar les primeres activitats la setmana passada, Masquefa reprèn aquests dies el programa per commemorar el Dia Internacional de la Dona (8 de març).

Dilluns es va inaugurar al CTC l’exposició dels treballs que han fet al llarg de tot el curs els alumnes del curs d’informàtica per a gent gran, la qual es podrà visitar fins a l’11 de març.

També fins al dia 11 de març es pot veure encara a la Biblioteca l’exposició ‘Amor?’, una mostra que vol fer-nos reflexionar sobre la violència de gènere, una de les autèntiques xacres de la nostra societat.

D’altra banda, per a aquest dimecres, 6 de març, a les 8 de la tarda, hi ha prevista una segona jornada de portes obertes a les activitats de l’Associació de Dones de Masquefa, concretament una sessió de pilates. Dilluns ja s’hi va fer una sessió de sevillanes també oberta a tothom.

Finalment divendres, 8 de març (Dia Internacional de la Dona), es farà una sessió especial de l’espai d’història i debat ‘Cafès amb Història’. Tindrà lloc a les 6 de la tarda a la Biblioteca i s’hi tractarà el paper que van tenir les dones a La Fàbrica.

En el decurs d’aquest acte també es llegirà el manifest elaborat per l’Institut Català de les Dones, al qual s’adhereix l’Ajuntament.

(Consulteu el manifest)

Anul·lats el sopar i el ball del dissabte
D’altra banda, s’ha anul·lat el sopar de dones i el ball popular que inicialment s’havia programat per a aquest dissabte, dia 9.

Les activitats del Dia Internacional de la Dona les organitza l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Associació de Dones de Masquefa. Aquesta entitat sense ànim de lucre vetlla perquè les dones del municipi i rodalies disposin d’un espai on poder compartir i gaudir d’experiències i activitats proposades entre totes. L’associació té la seu a l’antiga Fàbrica del Cartró (C/ Sant Antoni, s/n). Disposa d’un bloc a Internet (http://adomaassociacidedonesdemasquefa.blogspot.com.es/) i també està present a Facebook.