Fins al 8 de maig estan obertes les inscripcions al Casal d’Estiu. Es poden fer de manera presencial a la Sala La Bàscula, a La Fàbrica Rogelio Rojo, entre les 6 i les 8 de la tarda. També es poden fer on line a la pàgina web www.talim.cat o bé enviant un mail a giraestiu@gmail.com.

El Casal d’Estiu d’aquest 2015 es farà del 22 de juny al 31 de juliol, amb l’objectiu que els infants gaudeixin del temps de lleure de les vacances escolars en companyia d’altres infants, descobrint nous racons de l’entorn més proper, tenint contacte amb la natura, i aprenent coses noves mitjançant els jocs, els tallers i les nombroses activitats que els prepararan els monitors i monitores.

L’Ajuntament, amb la voluntat de reforçar la tasca social i educativa que fan les entitats, ha cedit de nou l’organització i la gestió del Casal al Centre d’Esplai Giravolt, amb el qual ha signat un conveni. L’Ajuntament aporta el suport logístic i econòmic per fer possible la iniciativa.

El Centre d’Esplai Giravolt és una entitat sense afany de lucre dedicada a l’educació en el lleure d’infants i joves, lligada sempre a l’aprenentatge de valors. Té una gran experiència en aquest tipus d’activitats, i compta amb un equip de persones formades i titulades.

Lloc, dates i horaris
Aquest any el Casal d’Estiu canviarà d’ubicació i es farà a les instal·lacions de l’Escola Font del Roure. Els horaris i serveis complementaris seran els mateixos. Hi haurà Casal de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia; acollida de matí de 8 a 9 (amb la possibilitat d’ampliar l’horari de 2/4 de 8 a les 9 si hi ha un mínim d’infants), servei de menjador de 2/4 de 2 a 2/4 de 4 de la tarda, i acollida de tarda de 2/4 de 4 a les 5.

A qui s’adreça i què ofereix?
El Casal d’Estiu s’adreça a nens i nenes que hagin cursat durant el curs 2014-2015, entre P3 d’ Educació Infantil i 6è d’ Educació Primària, és a dir, infants nascuts entre el 2003 i el 2011.

Amb el lema ‘Comença l’espectacle’, en aquesta edició el Casal d’Estiu tindrà el circ com a fil conductor. Les activitats, adaptades en funció de l’edat, facilitaran als nens i nenes el desenvolupament integral en el seu medi. Tindran un caràcter lúdic i educatiu. Durant el Casal es faran jocs per a la coneixença, cooperatius, d’aigua, populars o tradicionals. També hi haurà sortides a la piscina, visites dins i fora del poble, tallers i gimcanes. Els nens i nenes seran els encarregats d’aconseguir que tots els components d’aquest meravellós circ recuperin l’alegria i puguin continuar viatjant pel món. Amb aquest eix d’animació reforçaran valors com l’alegria, l’esforç, la superació i el fet de compartir, entre d’altres.

Bonificacions
L’Ajuntament bonificarà el preu establert del Casal de matí a tots els infants empadronats a Masquefa. Els participants podran triar les dates que millor s’ajustin a les seves necessitats en funció de les setmanes proposades, que són indivisibles. També es poden contractar serveis complementaris.

Reunió amb les famílies
El dimecres 11 de juny a 2/4 de 6 de la tarda tindrà lloc una reunió informativa a la Sala d’Actes del CTC dirigida a les famílies interessades.

(Descarregueu-vos el dossier amb tota la informació)