El Rei Carnestoltes tornarà a fer-la grossa el dissabte 8 de març. La gran festa de Carnaval inclourà, un any més, un doble concurs: el de comparses, i el d’aparadors i comerços disfressats. Te’ls penses perdre? Doncs, no esperis més. Les inscripcions ja estan obertes i s’acaba el temps.

Concurs de comparses
En el concurs de comparses –organitzat per la regidoria de Joventut- hi poden participar tots els grups que s’apuntin a la rua. Consta de dues categories -menys de 20 integrants i més de 20- i cada categoria està dotada de dos premis: un primer de 150 euros i un segon de 100 euros. Els guanyadors els elegirà un jurat integrat per un representant de cada comparsa. Cada membre del jurat avaluarà totes les comparses, a excepció de la que representa.

Les inscripcions es poden fer fins al 3 de març de diferents maneres:

● A l’Ajuntament de Masquefa ( C/ Major, 93 – 93 772 50 30), de dilluns a divendres, de 10h a 14h.

● Al Casal de Joves (C/ Santa Clara, 16-22 / Fàbrica Rogelio Rojo – 93 772 85 21), de dimarts a dissabte, de 17h a 20h

● Al correu electrònic perezfx@diba.cat

En el cas que la inscripció es faci per telèfon, el responsable de la comparsa haurà de signar l’acceptació de les bases i el full d’inscripció en el moment de recollir el número dorsal.

Consulteu les bases.

Descarregueu-vos la butlleta d’inscripció.

Concurs d’aparadors i comerços

En el cas del concurs d’aparadors i comerços, organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica amb el suport de l’Associació de Comerços i Serveis de Masquefa, els participants poden optar per disfressar els aparadors de les seves botigues o bé tot l’establiment sencer. Aquest any el concurs compta amb un nou jurat, integrat per un representant de l’Associació de Comerços i Serveis, un representant de l’àmbit artístic i un tècnic de l’Ajuntament.

El període d’inscripció arriba ja a la recta final. Es poden fer fins aquest divendres, 28 de febrer, presencialment al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60), de 10 del matí a 1 del migdia, o mitjançant correu electrònic a l’adreça solazro@diba.cat.

Consulteu les bases.

Descarregueu-vos la butlleta d’inscripció.

Durant els dies 6, 7 i 8 de març el jurat passarà pels comerços participants per puntuar els seus aparadors i establiments.

Hi haurà trofeus per als dos primers classificats de cada categoria (aparadors i establiments).

El dia en què (quasi) tot s’hi val
Un dels grans atractius d’aquest Carnaval 2014 -una de les festes que més gent mobilitza a Masquefa- tornarà a ser la gran rua de comparses i carrosses, que aquest any sortirà a 2/4 de 7 de la tarda.

A més de la rua, es faran dues festes de disfresses a la Sala Polivalent de la Fàbrica Rogelio Rojo: una a la tarda –en què es donaran a conèixer els guanyadors del concurs de comparses i també del d’aparadors i comerços- i una altra a la nit, per allargar la gresca i la disbauxa fins a la matinada.

El ball popular del dia 2 enceta la festa
La festa de Carnaval ja donarà el tret de sortida aquest mateix diumenge, dia 2 de març. I és que el ball popular que organitza la regidoria de Cultura també se suma a la celebració: tots els qui hi vagin disfressats podran entrar-hi gratuïtament.