La regidoria de Cultura de Masquefa organitza una nova sortida. En aquesta ocasió és per anar a veure el concert ‘Beethoven i Irons’ que es farà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el dissabte 23 de gener.

Des de Masquefa se sortirà en autocar a les 6 de la tarda davant el consistori. El preu és de 60 euros i inclou el viatge, l’entrada a l’espectacle i l’entrepà. Les inscripcions es poden fer fins divendres 23 d’octubre a l’Ajuntament en horari d’oficina. Les places són limitades.

Al concert l’actor britànic Jeremy Irons interpretarà el paper d’Egmont, en substitució de John Malkovich, que és qui l’havia d’interpretar inicialment, però que va haver de cancel·lar la seva participació per motius professionals. ‘Beethoven i Irons’ és una proposta innovadora de l’orquestra Wiener Akademie, que presenta un programa en què s’entrellaça una soprano, peces de música incidental, i Egmont recitat per Irons. En aquesta obra, el text és una adaptació del clàssic de Goethe realitzada per Christopher Hampton, guionista i guanyador d’un Òscar.