Els supermercats de Masquefa que participen en la campanya són Condis, Mercadona, Punt Taronja i Àrea Guissona. Durant els tres dies, els establiments habilitaran punts per fer efectiva la recollida d’aliments.

Masquefa se suma a la Campanya del Gran Recapte d’Aliments que es porta a terme cada any arreu de Catalunya abans de les dates festives de Nadal per tal de recollir diversos aliments i productes bàsics per les persones del nostre entorn que necessiten ajuda alimentària.

Així doncs, des de l’organització demanen fonamentalment la col·laboració de la població per recollir oli, conserves i llet en els diferents punts de recollida d’aliments ubicats als cinc supermercats que participen en la campanya d’enguany:

  • Condis (c/ Major)
  • Condis (av. de la Línia)
  • Mercadona
  • Punt Taronja
  • Àrea Guissona

A més a més, des del Gran Recapte, el Grup de Voluntaris de Masquefa i l’Ajuntament de Masquefa es fa una crida als veïns perquè s’apuntin com a voluntaris. Per fer-ho, només cal inscriure’s a través del següent enllaç.

El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació que moltes persones passen arran de la crisi econòmica. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

Els objectius principals de la campanya d’aquest any és la recollida d’aliments bàsics que els Bancs d’Aliments no aconsegueixen a través de l’aprofitament alimentari, sensibilitzar a la població de Catalunya de la bossa de pobresa cronificada existent, i finament fomentar que la ciutadania col·labori al llarg de l’any amb programes de reaprofitament alimentari.