L’escriptora Cristina Tironi va ser dimarts per segona vegada a la Biblioteca de Masquefa per a presentar el seu darrer llibre, ‘El anuncio’. Es tracta d’un llibre de relats curts que tenen com a nexe i fil argumental els anuncis per paraules i les persones que hi contacten a la recerca d’amistat, amor, feina, intercanvi… En els relats hi conviuen personatges de tota mena que protagonitzen situacions còmiques, tràgiques i reals com la vida que l’autora retrata amb tanta proximitat.

Cristina Tironi va néixer a Barcelona però la seva família es va traslladar a Gelida, on encara resideix. És autora de diferents relats, novel·les i contes. El 2011 va aparèixer la seva primera novel·la. ‘Cuando suba la marea’, una novel·la social i intimista que narra la història de Maria Serna, una dona que busca el seu lloc al món després de quedar vídua.

La presentació literària de dimarts, que va comptar amb una dotzena d’assistents, va ser presentada pel director de Ràdio Masquefa, Darío Muhi. L’emissora municipal també va enregistrat l’esdeveniment.