Aquest mes d’abril començaran a Masquefa dos cursos organitzats per l’Escola d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol: un per a l’obtenció del títol d’entrenador de futbol base i un altre de monitor de futbol sala.

Curs d’entrenador de futbol base
Aquest curs permetrà obtenir el títol de monitor de futbol base expedit per la Real Federació Espanyola de Futbol, amb validesa a tot el territori espanyol. Aquesta titulació és obligatòria des de fa dues temporades com a mínim per a les categories de Preferent Juvenil, Honor Cadet, i Preferent Femení, i des d’aquesta temporada també per a Quarta Catalana, 1a Juvenil, 1a Cadet, Preferent Infantil, 2a Aleví, 2a Benjamí, 1a Femení, 1a Femení Juvenil Cadet, i 1a Femení Infantil Aleví.

Les sessions del curs, amb una durada total de 65 hores, es faran del 15 d’abril al 15 de juny, els dilluns, i també dos divendres, de les 18.30h a les 22.30h, a la Sala Petita del Recinte Rogelio Rojo (C/ Santa Clara, s/n).

S’hi tractaran temes com la tècnica, la tàctica, el joc col·lectiu, l’entrenament de porters, la metodologia, la preparació física. Els alumnes també adquiriran coneixements sobre l’entrenament esportiu, les bases biològiques i la seguretat esportiva, la psicopedagogia, la direcció d’equips, el desenvolupament professional i la reglamentació esportiva, i les regles de joc.

El període de matriculació ja està obert fins a cobrir totes les places convocades i es tancarà com a màxim cinc dies abans de l’inici del curs.

El preu del curs és de 210 euros.

Us podeu inscriure al curs clicant aquí.

Podeu consultar tota la informació a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (www.fcf.cat).

Curs de monitor de futbol sala
D’altra banda, el 29 d’abril començarà també a Masquefa un curs de monitor de futbol sala, aquest amb el suport organitzatiu de l’Espardenya Futbol Sala. L’objectiu d’aquest programa formatiu és donar tota la informació bàsica en la iniciació de la formació de tècnics de futbol sala.

Els alumnes que aprovin el curs i aconsegueixin la certificació podran col·legiar-se com a monitors a la Federació Catalana de Futbol i obtenir un reconeixement en forma de llicència que els permetrà responsabilitzar-se federativament d’equips que participin en competicions territorials.

En total es faran 14 sessions, tots els dilluns de les 19h a les 23h. Al llarg de 48 hores lectives, s’hi tractaran aspectes com la tècnica individual, la tàctica individual i col·lectiva, l’entrenament de porters, la metodologia de l’entrenament, la preparació física, l’entrenament esportiu, la seguretat esportiva, les bases psicopedagògiques, la direcció d’equips, la legislació esportiva i les regles del joc.

El període de matriculació ja està obert fins a cobrir totes les places convocades i es tancarà cinc dies abans d’iniciar-se el curs.

El preu del curs és de 150 euros.

Us podeu inscriure al curs clicant aquí.

Podeu consultar tota la informació a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (www.fcf.cat).