El Departament d’Educació de la Generalitat ja ha fet públiques les dates definitives per a fer les preinscripcions als diferents estudis. (Cliqueu aquí per consultar la resolució de la Generalitat)

Per a les Llars d’Infants (primer cicle d’Educació Infantil), el termini és del 5 al 16 de maig.

Pel que fa al Segon Cicle d’Educació Infantil i Ensenyament Obligatori (primària i secundària), el termini és del 25 de març al 4 d’abril. Així, aquests dies podran formalitzar les preinscripcions els alumnes que comencin P3, els que comencin 1er d’ESO i l’alumnat nouvingut de tots els cursos. Les preinscripcions s’han de fer als corresponents centres escolars.

Pel que fa als Ensenyaments Postobligatoris (Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Cicles Artístics), les preinscripcions s’han de fer del 13 al 23 de maig.

En el cas dels Cicles Formatius de Grau Superior, el termini per a presentar les sol·licituds és del 26 de maig al 6 de juny.

Finalment, les preinscripcions per a les Proves d’Accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà s’han de formalitzar del 28 de febrer al 14 de març. Les sol·licituds es poden fer mitjançant Internet, a l’adreça http://www.gencat.net/temes/cat/educacio.htm, o bé a la SES Masquefa (Av. de la Línia, 16; tel. 93 772 77 22).

A la SES Masquefa les preinscripcions es podran fer dos dies: el 4 de març, de les 16h a les 17h, i el 7 de març, de les 11.30h a les 13.30h). Cal portar el DNI. L’examen tindrà lloc el dia 7 de maig.

A les Proves d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà s’hi poden presentar alumnes que no tenen el graduat d’ESO. Cal tenir 17 anys o fer-los durant l’any en què es presenten a la prova.

Per a més informació sobre els períodes de preinscripció, podeu adreçar-vos a la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, a l’Àrea de Serveis Personals (C/ Crehueta, 33). També podeu trucar al 93 772 68 93 o escriure a educacio@masquefa.net