Masquefa va ser l’escenari aquest cap de setmana de les clàssiques 24 Hores de Futbol Sala, organitzades per l’Espardenya amb la col·laboració de l’Ajuntament. La 29ena edició d’aquest esdeveniment es va disputar entre el divendres 14 i el dissabte 15 de juny i hi van prendre part 9 equips, una xifra inferior a la d’altres anys però que, en canvi, va permetre veure molta més qualitat i intensitat a la pista del poliesportiu.

El guanyador de les 24 Hores va ser l’equip Deene. El conjunt d’Esparreguera es va imposar, a la finalíssima, per un contundent 6 a 1, al Destellos Masquefinos. Aquest va ser el conjunt local que va arribar més lluny en la competició, però es va plantar a la final amb les forces molt justes i això els va acabar passant factura.

Un altre equip masquefí, el Bar Lydia, va tenir també una actuació destacada, aconseguint arribar a les semifinals, però tampoc no va tenir sort i també va ser víctima dels esparreguerins Deene. A l’altra semifinal, Destellos Masquefinos s’havia imposat a l’Olenet i havia certificat el pas a la final.

Altres equips de Masquefa també van ser en aquestes 24 Hores de Futbol Sala: els Supporter’s, els Cebollinos i Can Vidal Grup TDE.

A més de l’excel·lent nivell de joc que van exhibir al llarg del maratonià torneig, tots els equips participant van fer gala també d’una gran esportivitat.

Classificació
1r. Deene
2n. Destellos masquefinos
3r. Bar Alcalà-Olenet
4r. Bar Lydia
5è. Bar La Caña
6è. Nox Martorell
7è .Supporter’s
8è. Cebollinos
9è. Can Vidal Grup TDE