El municipi acollirà múltiples activitats lúdiques i culturals per a tots els públics per a commemorar la festivitat. Descarrega’t el programa d’activitats.

A Masquefa el mes de maig és sinònim de festivitat. I és que el municipi, com ja és costum per aquestes dates, es prepara per acollir una nova edició de Sant Isidre, la Festa Major Petita de Masquefa.

Enguany la celebració tindrà lloc els dies 12, 13, 14 i 15 de maig i oferirà diverses propostes per a totes les edats de la mà de les entitats locals, el Seguici Festiu i l’Ajuntament.

Entre elles, cinefòrums, dansa, animació infantil, els versots, la caretillada i els correfocs dels Diables de Masquefa, concerts, campionat de tir al plat, el segon Concurs de trencaclosques, espectacles de màgia, petanca, la 36a Trobada de Gegants i la 2a Trobada de Ball de Bastons, ball amb l’Orquestra Montgrins, taekwondo, caramelles, el Primavera Shopping Masquefa, l’actuació de Sabor de Gràcia en el marc del Masquefa sona bé, circ, pàdel, una recollida popular de residus, exposicions, el tradicional Ball de la Garlanda, inflables, la passada, solemne eucaristia en honor a Sant Isidre i ofrena floral, i un llarg etcètera de propostes. El programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.

Finalment, en el cas del Sopar de Faves, que tindrà lloc divendres 12 de maig a les 22 h a la plaça Josep M. Vila, els tiquets es poden adquirir fins l’11 de maig a l’estanc i a les oficines de l’Alzinar al preu de 7€. Durant l’esdeveniment es farà el lliurament de les Faves d’Argent 2023 i hi haurà l’actuació musical de Cafè Trio i el grup de versions Her Majesty.

Cal apuntar que amb motiu de les obres de pacificació del carrer Major aquest programa d’activitats es pot veure afectat. Qualsevol variació es comunicarà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. També s’informarà de la circulació i els aparcaments de tots els dies de la Festa Major Petita.