Del 21 al 25 de maig es podran fer les inscripcions al Casal d’Estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys (de P3 a 6è de primària) que organitza l’Ajuntament de Masquefa i que tindrà lloc del 25 de juny al 27 de juliol.

Les famílies interessades poden fer les inscripcions presencialment a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (C/ Crehueta, 33), de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda. També es poden fer online a l’enllaç www.femnatura.com/casal-Masquefa2012.html.

El Casal d’Estiu d’aquest 2012 tindrà una durada de cinc setmanes i es farà a l’escola El Turó. L’horari serà de dilluns a divendres, de 9 del matí a 1 del migdia. Les famílies podran optar a serveis complementaris com ara l’acollida (de 8 a 9 del matí), el menjador (de la 1 del migdia a les 3 de la tarda), i el casal de tarda (de 3 a 5), una activitat que només es pot fer si ja s’està inscrit al de matí.

Les inscripcions al Casal es fan per setmanes. L’Ajuntament de Masquefa bonifica amb una rebaixa del 10% en el Casal de matí als inscrits que estiguin empadronats a Masquefa i als nuclis de La Beguda Alta i La Beguda Baixa.

El preu per a la setmana complerta en el Casal de matí es de 45 euros amb la bonificació, i de 56,25 euros sense el descompte. La tarifa per a la setmana de la Festa Major (els dies 23 i 24 de juliol no hi haurà Casal) és de 27 euros amb la bonificació i de 33,75 euros sense bonificació.

El preu del Casal de tarda és de 9,50 euros per a la setmana complerta, i de 5,70 euros per a la setmana que coincideix amb la Festa Major.

El servei d’acollida de matí té una tarifa de 15 euros per a la setmana complerta, i de 9 euros per a la setmana de la Festa Major. També es pot contractar un sol dia, a un preu de 3 euros per infant.

El servei de menjador costa 32,50 la setmana complerta, i 19,50 euros la de la Feta Major. El preu per dia és de 6,50 euros per infant.

Per a més informació sobre les inscripcions podeu trucar al 93 772 50 30 (Educació) o consultar la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat), a la columna de destacats de la dreta.

Diversió i valors
El Casal d’Estiu és una activitat per gaudir de l’estiu, de les amistats, del joc, i per fer nous aprenentatges en un entorn obert i en contacte amb la natura. Ofereix als infants la possibilitat de fer activitats de lleure a prop del seu entorn habitual en una època de l’any especial i plena de recursos.

Es tracta d’un espai on els nens i nenes van a divertir-se i a la vegada es formen en valors, participant en activitats enriquidores i adaptades a les diferents edats. Aquest any la proposta educativa del Casal, titulada ‘L’estiu més sostenible’, promourà el valor de la sostenibilitat ambiental.

Els nens i nenes gaudiran d’ uns dies de jocs, tallers, gimcanes, piscina, sortides per l’entorn proper i moltes altres activitats, com ara una sortida fora de Masquefa (la tercera setmana) i una nit d’acampada a Masquefa, una activitat voluntària que es farà la cinquena setmana del Casal.

Al juny, abans de començar les activitats, es farà una reunió informativa amb les famílies dels infants inscrits.