Els amants de la fotografia encara tenen temps de presentar-se al concurs que ha convocat la regidoria de Cultura de l’Ajuntament per escollir les 13 imatges que il·lustraran el calendari de l’any 2014. El termini per presentar els treballs al Concurs de Fotografia Vila de Masquefa començarà el 4 de novembre i acabarà el dia 15 del mateix mes.

Obert a tots els afeccionats a l’art de la fotografia, el concurs està dotat amb tres premis: un primer de 200 euros, un segon de 100 euros, i un tercer de 50 euros. La inscripció és gratuïta.

La temàtica del concurs són les festes populars que se celebren a Masquefa i en poden mostrar qualsevol aspecte: cultural, folklòric, tradicional, gastronòmic, d’oci i lleure. En els treballs presentats no es pot identificar la pròpia imatge de les persones (dret d’imatge). Tampoc no s’acceptaran ni fotografies manipulades digitalment ni fotomuntatges.

Cada autor podrà presentar fins a 3 fotografies i és condició indispensable que estiguin fetes durant aquest 2013 i no hagin estat premiades en cap altre concurs.

El format de les fotografies ha de ser digital amb arxiu JPG, amb una resolució suficient perquè puguin ser reproduïdes en paper, fins a la grandària màxima de 20 x 30.

Per participar al concurs cal omplir i lliurar l’imprès que trobareu a www.masquefa.cat i també a la recepció de l’Ajuntament (C/ Major, 93). Junt amb l’imprès s’hi ha d’adjuntar les fotografies, que han de portar el títol i el pseudònim. L’imprès i les fotografies es poden fer arribar, o bé en un CD a la recepció de l’Ajuntament (C/ Major, 93 08783 Masquefa) o bé, per correu electrònic, a l’adreça amillfi@diba.cat .

Totes les fotografies presentades al concurs s’exposaran durant les festes de Nadal i Reis.

Per a més informació podeu trucar al 93 772 50 30 (Cultura) i consultar el destacat que hi ha a la pàgina web www.masquefa.cat