Masquefa se sumarà un any més al Dia Internacional de la Dona, que es commemora el 8 de març. L’Ajuntament, amb la col•laboració de l’Associació de Dones de Masquefa i la consultora de bellesa Berta Aceitón, ha organitzat una àmplia agenda que combinarà les activitats reivindicatives amb les lúdiques i les formatives. Les activitats començaran el 5 de març i s’allargaran fins al dia 26.

(consulteu el programa)

Inscripcions

Per participar en dues de les activitats programades és necessari fer inscripcions. Una d’aquestes activitats és el sopar, amb ball, que es farà el dissabte 5 de març, a partir de les 9 del vespre, a la Sala Polivalent de la Rojo.

Els tiquets poden comprar-se, fins al dia 2 de març, a l’Ajuntament (C/ Major, 93), de dilluns a divendres, de 12h a 14h. El preu és de 12 euros.

L’altra activitat amb inscripcions és el debat ‘Dona/home, abans i ara’ que es farà el dimarts 8 de març i en què es reflexionarà sobre el paper de la dona en el passat i en l’actualitat, i també sobre la igualtat entre homes i dones. Aquest debat, obert a la participació de tots i totes, és la novetat més destacada de la programació del Dia Internacional de la Dona.

Les persones que vulguin participar-hi poden apuntar-s’hi, fins al 4 de març, a l’Àrea de Serveis Personals (C/ Crehueta, 33 – 93 772 78 36) o al web municipal www.masquefa.cat.

A més d’aquestes dues activitats, l’agenda del Dia Internacional de la Dona inclourà també dues xerrades temàtiques del cicle Cafès amb Història i la construcció d’un blog temàtic on els usuaris i usuàries del CTC podran deixar els seus comentaris i, així, beneficiar-se d’un dia de connexió gratuïta a Internet.

També hi ha previst un taller d’automaquillatge, una setmana de portes obertes a les activitats que organitza l’Associació de Dones de Masquefa i una exposició amb els treballs que les integrants d’aquesta entitat fan durant l’any.