Fins aquest dijous, 30 d’abril, us podeu apuntar encara al sopar sota les estrelles que divendres, 1 de maig, a partir de les 8 de la tarda, es farà al Cementiri Vell de Masquefa. L’activitat constarà d’un sopar de carmanyola -l’Ajuntament posarà la beguda i les postres- i d’una observació del cel de nit a càrrec del científic Dr. Grant George Buffett. En el cas que les condicions meteorològiques impedissin l’observació, el sopar sota les estrelles es traslladaria a l’endemà, dissabte 2 de maig.

Les inscripcions es poden fer enviant un e-mail a cabreraye@diba.cat i indicant-hi el nom, els cognoms i el telèfon, i també trucant al 93 772 50 30. D’aquesta manera, l’organització podrà avisar els interessats en cas de canvi de data o anul·lació de l’acte.

Es recomana portar roba d’abric ja que, tot i ser primavera, refresca. Si s’hi va amb cotxe, caldrà aparcar a la part inferior del turó (sota l’església), i circular només amb les llums d’estacionament, per tal d’evitar molèsties a les persones que assisteixin a l’observació. Els organitzadors també recomanen portar prismàtics, telescopis o càmeres fotogràfiques amb trípodes per poder fer fotografia nocturna.

El sopar sota les estrelles es va programar inicialment per Setmana Santa, però es va haver d’ajornar ja que els núvols no van permetre l’observació del cel nocturn.