Els vilatans i vilatanes podran veure la nova llar d’infants de La Beguda durant la jornada de portes obertes que es farà el dijous 16 d’octubre. Les instal·lacions es podran visitar entre les 5 i les 7 de la tarda.

A l’acte s’han convidat les famílies que duen els seus fills i filles a aquest centre, l’equip directiu i representants de les escoles i les AMPA de Masquefa i La Beguda Alta, a més de les autoritats locals i de representants de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. També podra visitar el centre els veïns i veïnes de La Beguda.

La nova llar d’infants l’ha fet l’Ajuntament de Masquefa en un temps rècord, ja que en només dos mesos s’ha reformat totalment l’antiga escola CEIP Francesc Mata i Sanghés per convertir-la en aquest nou equipament. Fins ara La Beguda no disposava d’escola bressol i els pares havien d’escolaritzar els seus fills en centres de poblacions veïnes. A més, l’obertura d’aquesta nova llar d’infants fa que cap nen i nena de Masquefa es quedi sense plaça aquest curs.

La llar d’infants de La Beguda va iniciar el curs el 29 de setembre passat, amb un total de 25 nens i nens d’entre quatre mesos i tres anys. Està previst que en els mesos vinents s’hi incorporin uns altres cinc infants. D’aquesta manera s’ompliran les 30 places de les quals disposa el centre.