La Biblioteca de Masquefa acollirà dijous a les 6 de la tarda la projecció de la pel·lícula ‘Mis Tardes con Margueritte’, dins el cicle cinefòrum dedicat a films basats en obres literàries.
La pel·lícula està basada en la novel·la homònima de Marie-Sabine Roger. Explica la història de Germain Chazan (Gerard Depardieu), un home de 110kg, que desconfia de les paraules i viu en una caravana, al fons del jardí de la seva mare. Ell passa el seu temps entre el cafè i el parc públic i és considerat per la majoria com un imbècil feliç. Però un dia, Margueritte (Gisèle Casadesus), una dona gran molt culta li fa descobrir l’univers dels llibres i les paraules. La seva relació amb els altres i amb sí mateix canviarà.
Amb l’organització d’aquest cinefòrum –que inclou diverses sessions durant l’any- la Biblioteca de Masquefa s’ha adherit a la commemoració del centenari de la creació de Xarxa de Biblioteques Populars de la Mancomunitat de Catalunya i a la declaració del 2015 com l’Any de les Biblioteques.