La Fundació Privada Àuria, la Fundació Privada Jaume Balmes i l’Ajuntament de Masquefa presentaran, dijous 17 de març, a l’edifici Francesc Mata i Sanghés (al C/ Dels Horts, 50 de La Beguda Alta), el nou ‘Projecte Singular per a Joves’.

Es tracta d’un programa adreçat específicament als joves, amb edats compreses entre els 16 i 30 anys, que tenen dificultats per seguir els aprenentatges a través del sistema educatiu formal.

L’objectiu d’aquest nou projecte, cofinançat pel Fons Social Europeu i el Servei Català d’Ocupació (SOC), és aconseguir la inserció laboral dels joves participants, tenint en compte els diferents ritmes d’aprenentatge de cadascun d’ells. El projecte vol tenir també un caràcter vivencial, pràctic, aplicable i que es pugui vincular a la comunitat perquè les persones que hi participin es puguin sentir preparades per afrontar la quotidianitat, potenciant les relacions socials i la preparació per a la vida adulta i el treball.

La presentació del projecte començarà a les 17 hores i inclou una visita a les instal·lacions i un berenar que s’oferirà als assistents a les 18 hores.