Aquest dijous, 1 d’octubre, es farà una jornada de portes obertes perquè els pares i mares puguin conèixer l’Espai Familiar, el nou servei que posa en marxa l’Ajuntament per informar i assessorar les famílies amb infants de 0 a 3 anys en tots els aspectes relacionats amb la criança i l’educació dels seus fills i filles.

Les jornades de portes obertes es faran de 3 a 5 de la tarda a l’Espai Infant/Espai Familiar (C/Pujades, número 1), el centre que acollirà totes les sessions.

L’Espai Familiar és un espai de trobada per a pares i mares on es comparteixen pautes i experiències entre famílies i professionals en qüestions relacionades amb la criança i l’educació dels fills i filles.

Hi ha dos serveis diferents:
. Espai Nadons (per a famílies amb infants de 0 a 15 mesos)
. Espai Menuts (famílies amb infants d’entre 16 mesos i 3 anys).

En tos dos casos els familiars gaudiran d’un temps de tertúlia per compartir experiències i inquietuds en els temes que més els preocupen, com ara l’alletament, l’alimentació, la son, les rebequeries, els límits o l’inici de l’escola. Al llarg del curs s’oferiran xerrades, conferències i tallers a càrrec de professionals especialitzats (llevadores, psicòlegs, pedagogs…).
 

Horaris i preu
Les sessions a l’Espai Nadons es fan els dimarts, de 3 a 5 de la tarda, mentre que les de l’Espai Menuts es duen a terme els dimecres, també de 3 a 5 de la tarda. En tots dos casos es fan a l’Espai Infant/Espai Familiar (C/ Pujades, núm. 1).El preu és de 45 euros el trimestre.

Per a més informació i per fer les inscripcions cal trucar al 93 772 50 11 o adreçar-se a l’Espai Familiar, a partir de l’1 d’octubre, els dimarts i dimecres, de 3 a 5 de la tarda.