Amb el lema ‘Tingues un gran cor, la teva sang té molt valor’, l’escola El Turó de Masquefa ha organitzat per a dilluns que ve, dia 18 de maig, una nova recapta de sang. Entre les 3 i les 8 de la tarda totes les persones que vulguin podran adreçar-se a les instal·lacions de l’escola (C/ Santa Clara, 30) per fer el solidari i necessari gest de donar sang. Per donar sang només cal tenir 18 anys o més, i pesar 50 quilos o més. No cal estar en dejú.

La recapta l’organitzen l’escola i el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, amb la participació dels alumnes de 6è de primària. Els estudiants hi col·laboren fent-ne la difusió. Durant el curs també treballen una unitat didàctica sobre la sang.

Els organitzadors animen tothom a participar d’aquesta causa solidària i recorden que donar sang és molt important perquè podem ajudar a salvar vides. Cada dia es necessiten més de 1.000 donacions per a intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, transplantaments i accidents greus.

Fa quatre anys l’escola El Turó va rebre una distinció honorífica del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, la d’Escola Amiga, precisament per la seva constància en l’organització d’aquesta recapta de sang anual.