L’Ajuntament de Masquefa ha organitzat per a dilluns vinent, 9 de març, una xerrada per informar a les entitats sense ànim de lucre sobre les repercussions de la reforma fiscal que ha impulsat el Govern de l’Estat i les novetats legislatives que van entrar el vigor el passat 1 de gener de 2015.

La sessió es farà a 2/4 de 8 de la tarda, al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60.) L’Ajuntament recomana a totes les entitats i associacions que algun dels seus representants assisteixi a aquesta reunió on s’explicaran detalladament els diferents canvis fiscals. Cal confirmar l’assistència al correu electrònic cabreraye@diba.cat o bé trucant el 93 772 78 36.

Reforma polèmica
Tot i que inicialment la reforma fiscal establia que les entitats haurien de presentar l’Impost de Societats amb independència del seu volum d’ingressos i de si fan o no activitat econòmica –fet que va despertar queixes de moltes entitats-, finalment divendres passat el Ministeri d’Hisenda va anunciar que les associacions amb ingressos inferiors a 50.000 eros no hauran de declarar aquest impost. En la sessió de dilluns s’aclariran aquest i altres dubtes respecte a la reforma fiscal.