Masquefa també se sumarà dimarts vinent, 13 d’octubre, a les concentracions davant dels Ajuntaments de tots els municipis catalans que, amb el lema ‘9N som tots’, han convocat l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) en defensa de la democràcia i en suport al president Mas i les conselleres Rigau i Ortega, imputats per haver impulsat el procés participatiu. Les concentracions es convoquen simultàniament a tot Catalunya a 2/4 de 8 del vespre.

Durant l’acte es llegirà el manifest redactat pel Pacte Nacional pel Dret a Decidir i els participants podran fer el simbòlic gest de votar en una urna. A més, tothom qui ho vulgui podrà signar una carta de protesta individual adreçada al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Les entitats convocants també animen a acompanyar Irene Rigau i Joana Ortega, el mateix dia 13, i Artur Mas, el 15 d’octubre, a les portes del Tribunal Superior de Justícia, on han de declarar com a imputats per haver posat les urnes el 9N.