Masquefa celebrarà dimarts vinent, 20 de novembre, el Dia Internacional de la Infància amb una jornada lúdica i sensibilitzadora adreçada a tots els infants del municipi i als seus familiars. D’entre les activitats organitzades per la regidoria d’Educació destaca una projecció de diapositives amb el drets i deures dels nens i nenes. La projecció inclourà la lectura d’aquests articles a càrrec de diversos alumnes de les escoles de Masquefa, la veu dels quals ha estat enregistrada aquests dies. Les diapositives s’inspiren en les conegudes Tres Bessones, ja que l’objectiu és explicar als nens els seus drets i deures d’una manera didàctica i amena.

La celebració del Dia Internacional de la Infància inclourà també una xocolatada i la representació de l’espectacle infantil "Mussamba a la recerca dels cinc móns", a càrrec del Follet Barbut, l’actor Oscar Galindo. La representació escenifica el viatge a la Terra d’un aprenent de savi, Mussamba, per observar com és la vida dels nens i nenes. Mussamba viatja també a d’altres universos, entre aquests el País dels terribles Nens-Soldat, per denunciar la militarització d’infants.

Les activitats es faran al poliesportiu de Masquefa, a partir d’1/4 de 6 de la tarda. L’organització convida tots els infants i les seves famílies a participar-hi.