Després de la visita d’una delegació de Romania ara fa unes setmanes, aquest dilluns 28 de març va visitar el Centre Tecnològic Comunitari un grup de dinamitzadors de punts TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) de diversos municipis de Sèrbia. La delegació va ser a les instal•lacions del CTC convidada per la Xarxa Òmnia.

En la seva visita a Masquefa els dinamitzadors TIC van poder conèixer les diverses instal•lacions i serveis que el centre tecnològic posa a la disposició de les empreses, els emprenedors, les entitats i els vilatans.

Els dinamitzadors van recórrer els diversos espais del centre: el viver d’empreses i hotel d’entitats Masquef@ctiva, l’espai de lliure navegació a Internet Masquef@ula, les aules d’informàtica o la sala d’actes, entre altres.

El grup va quedar gratament sorprès pel potencial del Centre Tecnològic Comunitari. També va valorar molt positivament l’accessibilitat del centre i el seu pioner espai amb material adaptat per a persones amb tot tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial, que el fa únic a Catalunya.

Des que el CTC va obrir portes el 2009 l’han visitat diverses institucions i associacions d’arreu de Catalunya, l’estat i Europa, les quals hi han vist un model de referència i un exemple a seguir.