El cantant Sergio Contreras, una autèntica revolució del panorama musical per la seva innovadora fusió de flamenc i hip hop i les seves lletres urbanes, actuarà aquest dissabte, 6 de setembre, a les 10 de la nit, al camp de futbol de Masquefa.
 
Contreras oferirà un dels espectaculars concerts de la seva nova gira per Espanya i presentarà el treball Transparencia de un alma. Les actuacions d’aquest cantant andalús són molt més que concerts, ja que s’acompanyen d’espectacles de foc, malabars, break dance i fins i tot de bike trial. En total participaran en l’espectacle més d’una vintena d’artistes. Reconeguts músics com Fernando Caro, Felipe Conde i Diego Martín hi col·laboren.
 
‘Masquefa Despierta’
El concert de Sergio Contreras s’emmarca en el primer Festival Masquefa Despierta, una iniciativa de quatre establiments de la vila (el Bar La Tapita de Plata, el Bar La Placeta, el Bar El Pinxo i el Bar Lídia), i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.
 
A més de l’actuació de Contreras, hi ha prevista una macrodiscoteca mòbil, amb la presència d’un DJ, animadors i go-gos,a partir de la 1 de la matinada. El camp de futbol ja obrirà portes a 2/4 de 8 de la tarda perquè els assistents puguin gaudir de música ambient abans del concert.
 
Últimes entrades
Les entrades, que costen 20 euros si es compren anticipadament i 25 euros a la guixeta, es poden adquirir als quatre establiments organitzadors i al Servicaixa.