El pavelló poliesportiu de Masquefa acollirà aquest dissabte, 20 de juny, a partir de les 12 del migdia, el primer festival de fi de curs de l’Associació Gimnàstica Masquefa, entitat que va iniciar la seva activitat tot just a l’octubre passat.

En el festival –obert a tothom, i d’entrada gratuïta- 55 nenes de l’entitat mostraran tot el que han après en aquest primer curs, fent diferents exercicis de gimnàstica artística mixta. Durant les classes, que fan dos dies a la setmana, les nenes treballen tres dels quatre aparells de la gimnàstica esportiva artística: el terra (exercicis sobre matalassos), la barra d’equilibris, i els salts i acrobàcies.

En l’exhibició de dissabte mostraran les seves habilitats en tots aquests aparells de manera individual, i també participaran en diferents coreografies de grup. L’Associació Gimnàstica Masquefa convida tothom a assistir al festival, tant a les famílies de les nenes com a tots aquells que vulguin descobrir aquesta disciplina esportiva i artística.