El Rei Carnestoltes posarà dissabte, 28 de febrer, Masquefa potes enlaire.  La festa de Carnaval l’organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Serveis de Masquefa. Aquest any la celebració arriba amb una novetat important: a més del concurs de disfresses d’aparadors es farà també per primera vegada un concurs de guarniment de tot l’establiment.
 
Premis per a les comparses 
Un dels actes més destacats serà la tradicional Rua pel carrers del municipi i el concurs de disfresses col·lectives. Hi haurà dues categories (comparses de menys de 10 integrants i comparses de més de 10 participants). En cada categoria s’estableixen dos premis (300 euros per als primers classificats, i 200 euros per als segons). La festa de Carnaval inclourà també el tradicional i àcid pregó del Rei Carnestoltes, així com dues festes de disfresses, una a la tarda i una altra a la nit.
 
 
PROGRAMA DE CARNAVAL
 
26, 27 i 28 de febrer
Concurs de disfresses de comerços i aparadors
 
Dissabte 28 de febrer
16.30h-17h: lliurament de dorsals per a la Rua a les carrosses i comparses al Recinte Rogelio Rojo
 
17h: concentració de comparses i carrosses al Recinte Rogelio Rojo
 
18h: sortida de la Rua
(Recorregut:Sortida Recinte Rogelio Rojo, C/Santa Clara, Av. Catalunya fins cantonada Rogelio Rojo, baixada fins Av. La Línia, C/ Sant Antoni fins l’Ajuntament, C/ Major, C/St. Pere, C/ Crehueta, C/ Santa Clara fins al Recinte Rogelio Rojo)
 
19.45h: lliurament de la clau de la ciutat al rei Carnestoltes
(Pregó de Carnaval a càrrec del grup de teatre de Masquefa “Teatrerus”)
 
20h-22h: festa de tarda de CarnavalalaSala Polivalent “ La Fàbrica”
(Durant la Festa de tarda s’anunciaran les comparses i els comerços guanyadors i s’entregaran els premis)
 
24h: gran Festa de Disfresses al Recinte Rogelio Rojo